Warning: Use of undefined constant WORDBOOK_HOOK_PRIORITY - assumed 'WORDBOOK_HOOK_PRIORITY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/2/a/9/subevent.se/httpd.www/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 1609 Cajback Trackday Karlskoga 20110601 – Subevent - RR Portfolio

Cajback Trackday Karlskoga 20110601

Follow the link below

Follow the link below

 Gallery here: http://www.subevent.se/Cajback_trackday_may2011_gallery

4 Responses to “Cajback Trackday Karlskoga 20110601”

 1. Peter (Pan)) says:

  Bland de bästa bilder jag sett tagna på banåkning. Vilket tryck i färgerna, skärpan och ögonblicken! Vill gärna köpa ett par bilder som jag fastnade på. Hittar inga kontaktuppgifter för sång så maila mig gärna!

  Mvh Peter

 2. Alex says:

  Fina bilder!
  Saknar dock nån på min Ducce och polarens ZX-10. Hör av dig om du har något liggande.

  /A

 3. admin says:

  Hej Peter!
  Hade tyvärr fått nåt knas med bloggen som gjorde att din kommentar inte lades upp. Kul att du gillade fotona – behöver bara en emailadress för att komma i kontakt med dig. Mig når du på patrik@subevent.se

 4. admin says:

  Hej där, Alex! Maila mig gärna så skall jag kika igenom hårddiskarna! patrik@subevent.se

Leave a Reply